Over ons


 

Wij zitten al sinds 2006 gevestigd op de Korvelseweg 28.Met bijna 12 jaar ervaring zijn wij trots om onze klanten de juiste en beste service te mogen bieden. Wij richten ons voornamelijk op particuliere klanten waardoor we onze tijd het meest ook daarin kunnen stoppen en onze klanten op onze best te kunnen helpen met hun problemen. 

Wij verkopen allerlei verschillende componenten voor uw pc en laptop. Korvelrepair levert vele notebooks en desktops nieuw, en ook kunnen wij systemen bouwen op maat en op basis van uw wensen/specificaties. Deze custom-systemen zijn vaak een stuk goedkoper dan de standaard configuraties.  

Korvelrepair levert gereviseerde Pc's en notebooks voor een scherpe prijs. U krijgt bij ons altijd volledige garantie op alle hardware tot wel 3 maanden. Ook kunnen wij, indien u uw huidige PC/Laptop vervangt, uw bestanden overzetten op de nieuwe. Uiteraard wordt deze startklaar afgeleverd.  

Wij repareren en installeren dekstops en notebooks. U brengt deze bij onze winkel, waarna wij het onderzoek uitvoeren. Wanneer wij het onderzoek hebben afgerond, beginnen wij op uw akkoord aan de reparatie. De meeste reparaties kunnen wij binnen 1 dag afhandelen. 

 

 

 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info